OPI San Francisco Collection Fall 2013

OPI San Francisco kolekcia je určená pre tohtoročnú jeseň. V OPI rozhodne tvorivosťou nešetrili a tak sa v kolekcii nachádza šesť krémových, šesť trblietavých lakov a tri kúsky s textúrou liquid sand.

Celú kolekciu OPI San Francisco kúpite najlacnejšie s dopravou zadarmo v týchto obchodoch:


 
Poďme si jednotlivé odtiene bližšie predstaviť:


A-Piers to Be Tan je krémový stredne hnedý odtieň, ktorý je ako stvorený na jeseň. Táto mliečna čokoládovohnedá farba pôsobí hrejivo a zároveň dostatočne tematicky, lebo pripomína padajúce lístie.
 
Dining al Friscoje nostalgickou pripomienkou za letnými mesiacmi. Tento lak má farbu letnej oblohy so strieborno-modrým shimmerom.

Haven’t the Foggiest je strieborno/šedý shimmer lak. Ako naznačuje jeho názov, okazuje na mliečnu hmlu, ktorá často zahaľuje san franciský záliv. Je to krásny lak, mne osobne však viac evokuje zimné mesiace.

Peace & Love & OPI je podľa môjho názoru jeden z najkrajších lakov z celej kolekcie. Je zmesou viacerých odtieňov a v každom svetle vyzerá inak. Podľa toho hádže odlišné odlesky od fialovej, cez zelenú až po šedú.

Keeping Suzi at Bay je krémová modrá farba, niečo medzi kobaltovou a námorníckou modrou.

Incognito in Sausalito je tmavá námornická modrá s čiernym podtónom. Na nechtoch vyzerá takmer čierno, ale s priamym svetlom sa ukáže pekný intenzívny modrý odtieň.

Lost on Lombard krásny tmavočervený lak na nechty. Podobný s First Date At The Golden Gate, len je o pár odtieňov tmavší.

I Knead Sour-Dough je hnedo/červený lak na nechty s červeným shimmerom. Vo flaštičke možno nevyzerá práve najvábnejšie, ale na nechtoch pôsobí mimoriadne zaujímavo.

Muir Muir on the Wall je slivkovo/fialová s čiernym podtónom s intenzívnym slivkovým shimmerom.

In the Cable Car-Pool Lane je tmavá krémová burgundy farba. Možno si poviete, že takých lakov na nechty ste už videli celú kopu, ale to nemení nič na tom, že je to elegantný, klasický a nadčasový odtieň, aký by mala mať každý žena vo svojej zbierke.

Embarca-Dare Ya! - je madžentový lak so shimmerom. Skvele oživí upršané jesenné dni.

First Date at the Golden Gate klasická červená. Takýmto lakom nič nepokazíte a hodí sa na každú príležitosť do každého počasia. Oficiálny popis od OPI hovorí, že je to lak so shimmerom, ale ten by ste mohli v tomto laku hľadať aj s lupou a ani tak ho nenájdete :)

It’s All San Andreas’s Fault je šedohnedý lak s textúrou liquid sand. Lak na nechtoch vyzerá ako mokrý piesok – doslova.

Wharf! Wharf! Wharf! - je námornícka modrá tiež s textúrou liquid sand. Podobne ako pri predošlom laku aj tento stráca lesk, keď uschne na nechtoch, ale podľa mňa sa táto matná modrá hodí perfektne na jeseň.

Alcatraz…Rocks krásna textúrovaná námornícka modrá/fialová s rozličnými odtieňmi shimmeru. Je to jednoducho elegantný lak, ktorý zároveň vďaka svojej nezvyčajnej textúre nepôsobí nudne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára