BIODERMA Sensibio AR krém

Mávate problémy so začervenanou pokožkou? Možno Vám Váš kožný lekár diagnostikoval rosaceu (ružovku). Rosacea patrí k veľmi častým ochoreniam pokožky tváre u dospelých ľudí. Najčastejšie postihuje nos, oblasť líc, bradu a čelo. Rosacea je chronické ochorenie, ktoré súvisí so zvýšenou reaktivitou kapilár na teplo. Táto reakcia sa prejavuje trvalým začervenaním pokožky. Ak trpíte týmto ochorením, potom viete, že dokáže znepríjemniť život asi ako akné, alebo iná kozmetická deformácia nášho vzhľadu. Ľudia s rosaceou skúšajú všetko, zelené korektory na prekrytie červených miest na pokožke, rozličné krémy a mastičky, ktoré by mohli zmierniť začervenanie. Tým, že rosacea trápi pomerne veľké množstvo ľudí sa veľa značiek snažilo vyvinúť krém, ktorý by im pomohol s týmto ochorením a Bioderma nie je výnimkou. Preto dnešná recenzia bude o kréme Bioderma Sensibio AR, ktorý je určený špeciálne na začervenanú a citlivú pokožku.


BIODERMA Sensibio AR krém
Zdroj: cherry21.hu

Ja osobne neviem posúdiť, či mám, alebo nemám rosaceu. Jedno je isté. Líca mám ružové úplne non stop, avšak nie je to nič extrémne, takže ak aj toto ochorenie mám, tak len veľmi minimálne, preto nemôžem celkom objektívne posúdiť, či má tento krém od Biodermy výrazné účinky, alebo nie. Každopádne, oficiálny popis tohto produktu hovorí o tom, že Sensibio AR krém obsahuje patentovaný komplex Rosactiv®

ktorý pôsobí priamo na zdroj stáleho začervenania pokožky a tak pomáha redukovať začervenanie a pocit pálenia a zároveň zabraňuje zhoršeniu rosacei. Ďalej Sensibio AR obsahuje dobre tolerované zložky, vďaka čomu tento krém znášajú aj ľudia s veľmi citlivou pokožkou a po jeho aplikácii nedôjde k podráždeniu. Krém Sensibio AR som si zvykla aplikovať na líca, pričom tento produkt má príjemnú a ľahkú konzistenciu, vďaka čomu sa dobre a za krátku chvíľu vstrebe do pokožky. Make up na ňom bez problémov držal, nedrobil sa, nezlieval sa do vrások čiže Bioderma Sensibio AR je aj dobrým podkladom pod make up.

Avšak musím poznamenať, že líca som po aplikácii menej červené nemala :)


Neviem, čím to je, možno by jeho účinnosť vedel posúdiť niekto iný lepšie, niekto, kto trpí výrazným začervenaním, nakoľko ja nepociťujem ani pálenie pokožky v oblasti líc, takže asi nie som na tento krémik vhodný pokusný králik :)

Budem však rada, ak mi dole v komentároch dáte vedieť, či máte rosaceu, čo Vám na ňu zaberá, poprípade ako maskujete začervenanie pokožky a ktoré produkty sa Vám osvedčili.


Zloženie:


WATER (AQUA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), GLYCERIN, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL UNSAPONIFIABLES, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, GLYCOL DISTEARATE, OZOKERITE, PEG-100 STEARATE, SODIUM PCA, CANOLA OIL, DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE, GLYCYRRHETINIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, GINKGO BILOBA EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) GERM EXTRACT, ALLANTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, PROPYLENE GLYCOL, BEHENYL ALCOHOL, POLYACRYLAMIDE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, DISODIUM EDTA, LAURETH-7, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára