GOSH Smokey Eye Liner

GOSH Smokey Eye Liner je novinkou z radov dekoratívnej kozmetiky GOSH. Ceruzka na oči je veľmi dobre pigmentovaná, je mäkká a odolná, čiže sa s ňou skvele pracuje. Na očiach vydrží celý deň bez toho, aby sa otláčala, čo je rozhodne veľké plus. 

Na druhej strane GOSH Smokey Eye Liner nájdete praktický gumený aplikátor, ktorý slúži na rozmazanie ceruzky a vytvorenie dymového efektu. Ak si chcete linku rozmazať do „stratena“, odporúčam Vám to urobiť okamžite po nanesení, lebo potom linka ostane na svojom mieste a v tom prípade sa jemné rozmazávanie konať nebude a keď pritlačíte, tak si ceruzku namiesto rozmazania akurát zošúchate :)

Zdroj: redblackwhite-nelka.blogspot.com













Ďalšou výhodou je, že GOSH Smokey Eye Liner farebne skvele ladia s paletkami očných tieňov  GOSH Smokey Eyes Palette. Ak by ste mali záujem o ich kúpu, v obchodoch ich zoženiete v štyroch módnych odtieňoch. Túto univerzálnu GOSH Smokey Eye Liner môžete používať na viacero spôsobov: ako hornú linku, na orámovanie vnútornej línie oka pre dramatický efekt, alebo v kombinácii s očným tieňom na vytvorenie dymového líčenia. Záleží len na Vás na aký typ líčenia máte náladu a koľko času chcete svojmu skrášľovaniu venovať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára