BIODERMA Matricium

Matricium je unikátny prostriedok na ošetrenie pleti, prvý svojho druhu, ktorý je 100% biomimetický - čiže obsahuje prvky, ktoré sa bežne v pokožke vyskytujú (aminokyseliny, minerálne soli, vitamíny, nukleotidy, kyselina hyaluronová.). Vďaka tomu je garantovaná výborná znášanlivosť tohto produktu, pokožka naštartuje svoje regeneračné vlastnosti, lebo sa obnoví bunkové prostredie. Matricium má ochranné a hydratačné vlastnosti, ktoré pomáhajú v procese regenerácie buniek kože.


Starnutím, alebo nedostatočnou starostlivosťou sa poškodzuje kožné tkanivo, kvôli čomu vyzerá pokožka staro. Každodenný stres, smog, fajčenie, UV žiarenie, toto všetko nepriaznivo vplýva na vzhľad pokožky. Matricium teda môžete použiť v prípade, že máte vrásky, povrchové trhliny, ktoré spôsobil napríklad kozmetický zákrok, ako je chemický peeling, laser, alebo popáleniny. Matricium nepoužívajte na krvácajúce, alebo mokvajúce rany. Počkajte, kým sa zahoja a potom môžete smelo testovať zázračné účinky tohto séra.
BIODERMA Matricium
Zdroj: cosrocewokowpadnie.blogspot.com


Matricium dostanete v peknom a praktickom obale, kde je uložených 30 ampuliek s objemom 1ml. Takéto balenie je určené na mesačnú kúru, pričom jednu ampulku si rozdelíte na ráno a večer – do 12 hodín od otvorenia by ste ju mali spotrebovať, aby sa sérum neznehodnotilo.


Ja to robím tak, že novú ampulku si načnem vždy večer a ráno si rozotriem po tvári a krku druhú polovicu, lebo spávam okolo ôsmich hodín, takže ten 12 hodinový interval takto neprešvihnem.



Matricium má špecifickú konzistenciu, je tekuté, ale nie ako voda, je trošku hustejšie. Povedala by som, že jeho textúra je niečo medzi vodou a gélom. Sérum je číre, bez vône a skvele sa vstrebáva. Keď si ho aplikujem na očistenú pleť, moja pokožka ho doslova „vcucne“. Za minútu ani neviem, že som si niečo na pokožku natierala.

Pleť ostáva okamžite hodvábne hladká, minické vrásky sa vyhladzujú a je akási žiarivejšia. Matriciane je produkt, ktorý si budem určite opakovane kupovať, lebo pokožku hĺbkovo vyživuje, podporuje prirodzenú regeneráciu bunkového tkaniva a neobsahuje zbytočnú chémiu.



Túto kúru sa odporúča opakovať 4x ročne, samozrejme, to záleží od veku a stavu Vašej pokožky. Ak Matricium chcete vyskúšať ako prevenciu, potom podľa mňa bohate stačí aj 1-2x do roka a ako budete starnúť, môžete frekvenciu zvýšiť. Viac informácii o tomto skvelom produkte nájdete na tejto stránke.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára