GOSH Forever Lip Shine

GOSH Forever Lip Shine je revolučná kombinácia lesku a rúžu vo forme vysúvacej ceruzky. Oficiálny popis sľubuje lásku na prvý dotyk a ja nemôžem nič iné, iba súhlasiť. Tešiť sa môžete na 10 nových odtieňov od nahých, až po intenzívne, výrazné farby.



Aké tri body najlepšie charakterizujú GOSH Forever Lip Shine? Podľa mňa to budú celkom iste tieto:

  • Intenzívna a dlhotrvajúca farba
  • hydratácia
  • žiarivý efekt

GOSH Forever Lip Shine po perách kĺže hladko a bez námahy. Skvelý tvar vysúvacej ceruzky zabezpečí, že aplikácia rúžu bude presná a zároveň ani štipka farby nevyjde nazmar. Nepotrebujete žiadne strúhadlo, jednoducho pootočíte spodnou časťou ceruzky a farba sa vysunie von.

GOSH Forever Lip Shine 001 Baby Baby

GOSH Forever Lip Shine 002 Sweet Moments
GOSH Forever Lip Shine 003 Love Story



K textúre produktu nemám absolútne žiadne výhrady. GOSH Forever Lip Shine by som prirovnala k dlhotrvajúcemu rúžu zmiešanému s balzamom a leskom na pery. GOSH Forever Lip Shine je dostatočne hydratujúci na to, aby sa nanášal na pery úplne ľahko a nezdôrazňoval pritom každú šupinku a nedokonalosť na povrchu pier.



GOSH Forever Lip Shine 004 Fluffy Feeling
GOSH Forever Lip Shine 005 Flirty Dreams
GOSH Forever Lip Shine 006 Magic Monday
GOSH Forever Lip Shine 007 Funky Friday
Výdrž je tiež pomerne slušná, GOSH Forever Lip Shine mi totiž vydržal na perách 3 hodiny, ale obed a horúca káva už boli na neho trochu priveľa :)



GOSH Forever Lip Shine 008 Spring Fling
GOSH Forever Lip Shine 009 My Valentine

GOSH Forever Lip Shine 010 Lady Like
Každopádne GOSH Forever Lip Shine je skvelý pomocník na skrášlenie pier a ako som spomínala na začiatku, pre mňa to bola láska na prvý dotyk a rozhodne si do svojej zbierky zaobstarám aj iné odtiene. 

Od 1.2. 2015 si ho môžete zakúpiť za 8 EUR v 10 rôznych farbách a rozhodne odporúčam využiť špeciálnu uvádzaciu akciu, kedy pri kúpe akéhokoľvek odtieňu GOSH Forever Lip Shine dostanete druhý len za polovičnú cenu. Akcia platí od 1.2. - 28.2. 2015

2 komentáre: