3D mihalnice - predlžovanie mihalníc

Mať husté, dlhé a vytočené vejáre mihalníc, s ktorými pri každom žmurknutí spôsobíte v miestnosti menší prievan, po tom túži asi každá žena :) Avšak len málo žien sa môže pochváliť takýmito prirodzenými mihalnicami. Rôzne vylepšenia čo sa týka objemu, alebo dĺžky potom riešime rozličnými riasenkami od výmyslu sveta. Ale ohromujúci efekt ako z reklamy dosiahneme len pomocou umelých rias, alebo 3D mihalníc. Čo ale sú 3D mihalnice, koľko taký špás stojí a koľko Vám vydrží?

Predpokladajme, že ste žili posledné roky niekde odrezané od sveta a ešte ste sa nestretli s výrazom 3D mihalnice. Tento názov označuje mimoriadne obľúbenú techniku predlžovania prirodzených mihalníc a to takým spôsobom, že sa lepí umelá mihalnica na prirodzenú a to jedna po jednej. Pretože je to taká doslova mravenčia práca, pomerne dlho takéto predlžovanie trvá a nestojí tiež práve najmenej. Výhodou však za investovaný čas a peniaze by mal byť prirodzený vzhľad Vašich mihalníc, ktoré budú oveľa výraznejšie, dlhšie, ale zároveň nebudú pôsobiť umelo. Mnoho žien sa pre 3D mihalnice rozhodne pred nejakou výnimočnou udalosťou, kedy chcú vyzerať krajšie ako zvyčajne, napríklad pred svojou svadbou, plesom, atď. Ak ste už rozhodnuté pre tento kozmetický zákrok, určite ho nechajte na odborníka.
3D mihalnice - predlžovanie mihalníc
Zdroj: royaleretreattw.co.uk


3D mihalnice zľava? Ďakujem, neprosím!


Ak zbadáte na nejakom zľavovom portály skvelú zľavu na aplikáciu 3D mihalníc, skôr ako nadšene kliknete na „Kúpiť“, si preverte referencie na daný salón. Dohodnite si najskôr nezáväznú návštevu a preverte si prístup kozmetičky, ktorá Vám bude mihalnice robiť. Odpovedá ochotne na Vaše otázky? Vie Vám poradiť, aký tvar a dĺžka mihalníc sa bude hodiť k Vašim očiam? Pracuje s kvalitnými materiálmi? Dajte na svoj vnútorný pocit a nenechajte sa „ukecať“ na niečo, o čom nie ste úplne presvedčená. Mnoho žien totiž veľmi nepríjemne doplatilo na to, že chceli ušetriť. V lepších prípadoch prišli iba o peniaze, v tých horších museli čeliť zničeniu vlastných mihalníc, podráždeniu očí, alebo alergickým reakciám na nekvalitné lepidlo.


Cena však nemusí byť jediným vodítkom, že ide o odborníka na predlžovanie rias. Do ceny sa totiž zarátava prenájom priestorov salónu, plat zamestnancov, atď. Ak Vám 3D mihalnice bude robiť zodpovedná slečna u seba doma len preto, že je to jej hobby, pričom máte na ňu skvelé referencie, potom Vás táto procedúra môže vyjsť neporovnateľne lacnejšie, ako v nejakom vyhlásenom salóne. Jedna vec je istá. 3D predlžovanie mihalníc je bezbolestné, ak sa robí správnym spôsobom a predĺžené mihalnice sa neodlepujú, ale vypadnú až spolu s prírodnou mihalnicou. Ak sa Vám riasy lepia dokopy, poprípade vypadávajú už po dvoch dňoch od aplikácie, potom ste sa s najväčšou pravdepodobnosťou stali obeťou fušerskej práce. Odborník na 3D aplikáciu mihalníc sa s celou procedúrou určite „vyhrá“ a neodpinká Vás za 15 minút, lebo poctivé aplikovanie mihalnice na mihalnicu trvá 1 – 1,5 hodiny, podľa hustoty Vašich prirodzených rias.


Ako dlho vydržia 3D mihalnice?


To závisí od Vašeho prirodzeného cyklu vypadávania rias a samozrejme aj od Vašich návykov. Ak si často pretierate a šúchate oči, alebo si ste zvyknutá na drsnejšie odličovanie, 3D mihalnice Vám budú spolu s Vašimi vypadávať rýchlejšie. Priemer výdrže sa ale pohybuje okolo 3 týždňov, potom je už čas si nechať 3D mihalnice doplniť, alebo ak ich už nechcete, jednoducho ich nechajte prirodzene vypadať.

Aké sú vaše skúsenosti s touto kozmetickou procedúrou? Už ste si niekedy nechali aplikovať 3D mihalnice? Kde? A ak áno, ako ste boli spokojné?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára