BIODERMA Photoderm MAX Sprej SPF 50+ / UVA 35

Bioderma Photoderm MAX Sprej SPF 50+ je skvele rozotierateľný krém na opaľovanie pre celú rodinu. Aj tento krém na opaľovanie od značky Bioderma obrahuje pantetovaný komplex bunkovej bioochrany, ktorý chráni bunky pred škodlivým žiarením a tým zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky. Photoderm MAX Sprej SPF50+ má novú textúru, ktorá je veľmi ľahká, skvele sa rozotiera, pričom nezanecháva mastný filter na pokožke, hneď sa vstrebáva a takisto nezanecháva biele stopy.

Krém Photoderm MAX Sprej SPF 50+ je bez parfumácie, hypoalergénny a nespôsobuje tvorbu komedónov, preto ho dobre tolerujú všetky typy pokožky. Pre niekoho je ochranný faktor SPF 50 možno príliš vysoký, ale tento krém využijete v krajinách, ktoré sú známe intenzívnym slnečným žiarením, alebo na horách. Ja osobne ho používam na celé telo ak musím byť na slnku od 11 – 15 hodiny. Potom používam nižšie faktory, ale Photoderm MAX Sprej SPF 50+ je pre mňa zárukou toho, že aj v čase keď je slnko najvyššie a slnečné lúče sú najagresívnejšie je moja pokožka maximálne chránená a vôbec sa nespáli.

Možnože si poviete, že Vám stačí krém s nižším faktorom, ale nikdy nie je na škodu mať v zásobe aj takýto krém, ktorý predstavuje najvyššiu možnú ochranu pred slnečným žiarením. Nikdy totiž neviete, kedy sa Vám môže hodiť.


Zloženie:

WATER (AQUA), DICAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALCOHOL DENAT., BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIMETHICONOL BEHENATE, DECYL GLUCOSIDE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, TOCOPHERYL ACETATE, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára