Ciaté Emerald 3D Manicure

Britská značka Ciaté je doslova preslávená svojou 3D manikúrou. Ďalší prírastok do rodiny špeciálnych manikúr na seba nenechal dlho čakať. A tento krát sa rozhodli spojiť do jedného všetky svoje najlepšie nápady. O kreatívnych vynálezoch značky Ciaté som písala vo viacerých článkoch. Postupne si podmanili celý ženský a módny svet a tak netrvalo dlho, obyčajné ženy a aj A-čkové celebrity si zamilovali Caviar Manicure, Velvet Manicure a Sequin Manicure. Tieto tri typy manikúr sa okamžite stali bestsellermi a preto sa ich kreatívny tím značky Ciaté rozhodol v novej Emerald 3D Manicure použiť všetky. Áno, vidíte dobre. Všetky.

Spoločnosť Pantone, ktorá sa už dlhé roky zaoberá farbami vytvorila tzv. Color Matching System, ktorý štandardizuje farby, takže výrobcovia jednotlivých farieb podľa týchto smerníc môžu produkovať svoje výrobky bez toho, aby museli ich stále porovnávať, či sú rovnaké. Okrem iného je známa pre každoročné vyhlasovanie „Color of the year“, čiže farby roka. Dva krát do roka Pantone usporiadava meeting v jednom z európskych hlavných miest, pričom sa stretnú špecialisti z rozličných oblastí a diskutujú o tom, aká farba bude tou vyvolenou na nasledujúci rok. Napríklad farba na leto 2013 bola vybratá v Londýne na jar 2012. Táto informácia sa potom v predstihu posunie módnym dizajnérom, floristom a výrobcom dekoratívnej kozmetiky, ktorí potom pripravujú svoje línie s ohľadom na farbu roka. Ak sa trošku o túto problematiku zaujímate, potom iste viete, že farbou na tento rok je smaragdová.


Značka Ciaté nenechala nič na náhodu a rozhodla sa farbe roka 2013 venovať nielen jeden lak, ale rovno celú manikúru. V krabičke okrem smaragdovo zeleného laku nájdete v ladiacich odtieňoch kaviárové perličky, zamatový prášok a flitre. Vy si tak môžete vytvoriť smaragdovú manikúru na štyri rozličné spôsoby. Pozrite si nasledovné video pre lepšiu predstavu.
Ak sa Vám zapáčila táto manikúra budete ju môcť zohnať buď v obchodnom dome Selfridges v Británii osobne, alebo neskôr si ju budete môcť zakúpiť celkom určite na eBay. Cena sa bude pohybovať okolo £25. Tak čo? Nechali by ste sa presvedčiť na Ciaté Emerald 3D Manicure? :)

2 komentáre:

  1. To je aka parada, hned by som si dala povedat :) strasne sa mi paci ta kombinacia zlatej a zelenej pri tych perlickach :) Krasa! Vdaka za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Som rada, ze sa ti paci :) ja by som urcite vyskusala Velvet a Caviar. Sequin ma az tak velmi nelaka, lebo ako sa poznam, stale by sa mi tie flitre do niecoho zadierali :)

    OdpovedaťOdstrániť