GOSH BB Skin Perfecting Kit

Každá z nás má nejaké nedokonalosti pleti, ktoré sa snažíme zamaskovať či už make upom, alebo korektorom. GOSH nedávno uviedol na trh skvelú novinku GOSH BB Skin Perfecting Kit. Je to ľahká krabička, ktorá sa bez najmenších problémov zmestí aj do listových kabeliek. BB Skin Perfecting Kit obsahuje dva korektory v dvoch rôznych odtieňoch. Tieto korektory majú jemnú konzistenciu, ktorá sa ľahko vstrebáva do pokožky, vďaka čomu pôsobí miesto upravované korektorom prirodzene. Korektory môžete nanášať pomocou štetca, ale aj pomocou prstov. 
Zdroj: fann.sk
Priznám sa, že mne sa s prstami pracuje podstatne lepšie, lebo teplo z pokožky ešte zjemňuje konzistenciu korektorov a lepšie sa tak nanášajú. Svetlejší odtieň slúži na prekrytie tmavých kruhov pod očami a tmavší korektor zase slúži na zakrytie iných nedokonalostí pleti.
Samozrejme, môžete tieto dva korektory ľubovoľne miešať, aby ste dosiahli potrebný odtieň na opravu drobných chybičiek krásy. Okrem dvoch korektorov obsahuje GOSH BB Skin Perfecting Kit aj rozjasňovač pleti, ktorý odráža svetlo, vďaka čomu sa pleť v sekunde stáva mladšou, sviežou a žiarivou.

Rozjasňovač sa aplikuje


na lícne kosti, na kľúčnu kosť, alebo pod obočie.

Vďaka GOSH BB Skin Perfecting Kit je pleť dokonalá, prežiarená a nepôsobí unaveno.


Ja som si najviac obľúbila rozjasňovač a najsvetlejší korektor na prekrytie kruhov pod očami - používam ich na dennej báze.

GOSH BB Skin Perfecting Kit si môžete zaobstarať v dvoch variantách – 01 Light a 02 Medium.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára