Max Factor Wild Shadow Pencil

Univerzálna dekoratívna kozmetika sa u mňa teší veľkej obľube. Preto by nemalo byť veľkým prekvapením, že očné tiene a ceruzka na oči v jednom Max Factor Wild Eye Shadow Pencil sa stala pomerne rýchlo často využívaným artiklom v mojej kozmetickej výbave.

Max Factor Wild Eye Shadow Pencil je veľmi dobre pigmentovaná, pričom intenzitu farby si ľahko zvolíte podľa toho, koľkokrát si s ňou prejdete po viečku. Môžete tak získať jemný trblietavý tieň na bežné nosenie, očnú ceruzku v zaujímavých odtieňoch, ale aj intenzívnu farbu, s ktorou hravo v kombinácii s iným očným tieňom vyčarujete dymové líčenie. S ceruzkou sa mi pracuje veľmi dobre, lebo nepotrebujete žiaden aplikátor a farbu si nanesiete presne tam, kde chcete. Bezprostredne po aplikácii sa dá rozotrieť a vytieňovať do stratena. Vzhľadom na hrubší hrot sa s ňou ale nedajú robiť uzučké očné linky, čiže ja Max Factor Wild Eye Shadow Pencil využívam najmä ako očné tiene. Najčastejšie ju používam, keď niekam cestujem, lebo je ľahko prenosná a nehrozí, že sa Vám rozsype v kabelke, ak ju náhodou ráznejšie buchnete na stôl.
murataktas.co.uk

Max Factor Wild Eye Shadow Pencil má nezvyčajnú textúru, ktorá mi pripomína ešte o niečo mäkšiu mäkkú ceruzku na oči. Práve vďaka tejto textúre sa ľahko rozotiera a naozaj dobre farbí. Ďalej oceňujem, že sa tieto očné tiene a ceruzka v jednom nezlievajú po čase do záhybov na viečkach a vydržia naozaj celý deň.

Že máte na Max Factor Wild Eye Shadow Pencil zálusk? Vybrať si môžete zo šiestich moderných farebných variánt, pričom jedna z nich celkom určite pekne doplní a zvýrazní prirodzenú farbu Vašich očí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára