BIODERMA Nodé Fluid

Jemný a nedráždivý šampón od Biodermy Nodé Fluid používam už niekoľko mesiacov a veľmi som si ho obľúbila, lebo si s ním môžem často umývať vlasy, ktoré šetrne očistí a napriek častému používaniu sa vlasy nemastia rýchlejšie, ako je zvykom u iných šampónov. S výsledným efektom som spokojná, ale nie je to šampón, na ktorý si zvyknete hneď, lebo vo viacerých bodoch sa líši od bežných šampónov, ktoré ste doteraz používali. Je jemne parfumovaný a má tekutú, až by som povedala, že takmer vodovú konzistenciu. Na tú som si musela trochu dlhšie zvykať. Drvivá väčšina šampónov je totiž hustejšia a majú gélovú textúru, takže keď si vytlačíte šampón do dlane, tak Vám tam aj ostane. Nodé Fluid od Biodermy je veľmi tekutý a ťažšie sa s ním kvôli tomu narába. Skúste si predstaviť, že si z fľaše nalejete trochu vody do ruky a s tou vodou si chcete umyť vlasy. Bude to chcieť trochu šikovnosti a obratnosti, ale dá sa to zvládnuť.
aptekagalen.pl
Zdroj: aptekagalen.pl

Ďalej ma pri prvom použití zarazilo, že vôbec, ale vôbec nepení. Ak patríte k ľuďom, čo si pri umývaní vlasov musia vytvoriť na hlave hustú penovú čiapku, inak nemajú pocit dobre umytých vlasov, potom si tento šampón ani nekupujte :) Ak si však umývate vlasy pomerne často, potom je Bioderma Nodé Fluid ako stvorený pre Vás. Veľmi šetrne odstraňuje všetky nečistoty, posilňuje vlasové vlákno a môžete si s ním umývať vlasy tak často, ako potrebujete.

Zloženie

WATER (AQUA), CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PEG-150 DISTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, PEG-15 COCOPOLYAMINE, DISODIUM EDTA, QUATERNIUM-80, PROPYLENE GLYCOL, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SODIUM HYDROXIDE, LACTIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára