BIODERMA Matriciane Rides

S pribúdajúcim vekom sa musíme vyrovnať s rozličnými zmenami na svojom tele. Nie sme v rovnakej fyzickej kondícii, ako keď sme boli mladší, potrebujeme viac oddychovať a čas sa podpisuje aj na našej tvári. Pokožka stráca svoju pružnosť, ochabuje, čím dochádza k vzniku prvých vrások, ktoré sa postupne prehlbujú. Ak nie ste George Clooney, predpokladám, že si nemyslíte, že Vám vrásky pridávajú na príťažlivosti a chceli by ste sa ich zbaviť.

Na to je ideálny vyhladzujúci krém Matriciane Rides. Tento produkt pre zrelú pleť spája všetky výhody Matricium® (poskytuje pleti základné živiny a stimuluje bunkovú regeneráciu) s ďalšími účinkami unikátnych aktívnych zložiek, ktoré pôsobia na prevenciu a korekciu viditeľných známok starnutia pokožky. Vďaka jeho unikátnemu zloženiu sa vrásky postupne vypĺňajú a vyhladzujú.
BIODERMA Matriciane Rides

Ja síce ešte hlboké vrásky nemám, ale snažím sa ich vzniku predchádzať. Všimla som si na svojich rodičoch ich vrásky a teda som si odsledovala, na akých miestach mám genetické predispozície na tvorbu vrások. Najvýraznejšie v našej rodine sú celkom určite vejáriky pri očiach. Veľa sa smejeme a preto nie je nič nezvyčajné, že sa všetkým členom rodiny tvoria prvé vrásky práve tam. Preto moja starostlivosť o pleť a prevencia vzniku vrások sa sústreďuje hlavne na očné okolie. Po mesiaci pravidelného používania krému Matriciane Rides sa miniatúrne vrásky pri mojich očiach vyhladili a pleť je celkovo na dotyk aj viditeľne pružnejšia.

Ak máte 25 rokov a viac a pozorujete na sebe vznik prvých vrások, alebo si len chcete jednoducho pleť udržať čo najdlhšie pružnú a mladú, potom Vám odporúčam vyskúšať tento krém.

Zloženie
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ISOHEXADECANE, MYRETH-3 MYRISTATE, PENTYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CETYL ALCOHOL, CORN STARCH MODIFIED, POLYETHYLENE, STEARETH-21, DIPENTAERYTHRITYL HEXACAPRYLATE/HEXACAPRATE, STEARETH-2, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CREATINE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, CYCLOPENTASILOXANE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SEED EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONOL, XANTHAN GUM, BHT, LECITHIN, SODIUM HYDROXIDE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, URSOLIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LACTIS/PROTEINUM/WHEY PROTEIN/PROTEINE DU PETIT-LAIT, ATELOCOLLAGEN, FRAGRANCE (PARFUM), ALCOHOL, SODIUM CHLORIDE, GLUCOSE, ALANYL GLUTAMINE, ARGININE HCL, SODIUM ACETATE, DISODIUM PHOSPHATE, SERINE, LEUCINE, MAGNESIUM CHLORIDE, POTASSIUM CHLORIDE, VALINE, SODIUM PYRUVATE, LYSINE HCL, HISTIDINE HCL, PROLINE, CYSTEINE HCL, HYDROXYPROLINE, GLUTAMIC ACID, ASPARAGINE, THREONINE, INOSITOL, ADENINE, ALANINE, ASPARTIC ACID, GLYCINE, METHIONINE, TYROSINE, PHENYLALANINE, TRYPTOPHAN, ISOLEUCINE, SODIUM SULFATE, FOLIC ACID, FERROUS SULFATE, CALCIUM PANTOTHENATE, THIAMINE HCL, PYRIDOXINE HCL, NIACINAMIDE, ASCORBIC ACID, THYMIDINE, CYANOCOBALAMIN, THIOCTIC ACID, RIBOFLAVIN, SODIUM METASILICATE, ZINC SULFATE, ADENOSINE, GUANINE, RIBOSE, BIOTIN, AMMONIUM MOLYBDATE, AMMONIUM VANADATE, COPPER SULFATE, MANGANESE CHLORIDE.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára