BIODERMA Hydrabio Peeling

Pravidelný peeling pokožky je rovnako dôležitý ako hydratácia. Vrchné vrstvy pokožky sa samé odlupujú, ale nezaškodí, keď im trochu pomôžete mechanickým peelingom. Podporíte tak obnovovanie pokožky, jej prekrvenie a celkovo peelingom pleť rozžiarite.

Hydrabio Peelingový krém je ako napovedá názov peeling a krém v jednom. Väčšina peelingov len pokožku mechanicky obrúsi a zbaví odumretých buniek, pričom je potom ešte potrebná dodatočná hydratácia. Peeling Hydrabio má tú výhodu, že okrem čistenia aj hydratuje vrchné vrstvy pokožky.
BIODERMA Hydrabio Peeling

Obsahuje totiž patentovaný biologický komplex Aquagenium®, ktorý stimuluje schopnosť buniek vytvárať a udržať si vlhkosť, ktorá je nevyhnutná pre rovnovážny stav a mladistvý vzhľad pokožky.

Použitie je jednoduché. Stačí si Hydrabio Peelingový krém naniesť na mierne zvlhčenú tvár a masírovať pokožku asi tak dve minúty krúživými pohybmi. Potom krém dôkladne opláchnite. Peeling môžete používať podľa potreby raz, alebo dvakrát do týždňa. Ja osobne peeling absolvujem vždy, keď sa chystám si umývať vlasy, lepšie sa mi tak oplachuje tvár, keď stojím pod sprchou a nemusím dávať pozor, či si nenamočím vlasy, alebo či sa mi do nich nedostane niečo z peelingu.

Pleť je po použití Hydrabio Peelingového krému hladká a hebká na dotyk, žiarivejšia a vypnutejšia.

Zloženie
WATER (AQUA), PROPYLENE GLYCOL, PETROLATUM, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, POLYETHYLENE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), SALICYLIC ACID, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, XYLITOL, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, XANTHAN GUM, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, FRAGRANCE (PARFUM).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára