Diorskin Star Foundation Make up



Na počiatku bolo svetlo. A Dior to vedel. Preto už od začiatku tento módny dom používal hru svetla, aby ukázal zo ženy vždy to najkrajšie. Presne v tom duchu vytvoril exkluzívnu novinku, make up Diorskin Star Foundation.

Diorskin Star Foundation najlacnejšie kúpite s dopravou zadarmo v tomto obchode:

Diorskin Star Foundation bol inšpirovaný profesionálnym nasvietením, s ktorým sa modelky, vizážisti a fotografi z celého sveta stretávajú denno denne pri svojej práci. Určite sa to stalo aj Vám. Pozreli ste sa na fotku nejakej modelky v módnom časopise a nešťastne ste si povzdychli, že prečo nemôžete tak vyzerať aj Vy. Ak ste sa niekedy pokúsili odfotiť, viete, že práve svetlo je tou kľúčovou zložkou, ktorá môže samotnú tvár neskutočne vylepšiť, ale aj zhoršiť. Diorskin Star Foundation zachytáva svetlo, prežiaruje pokožku, neutralizuje pigmentáciu a zjednocuje farbu celej pleti. Tento revolučný make up skrátka skrášľuje pokožku takým spôsobom, že Vaša tvár bude doslova žiariť.
dior.com
Diorskin Star Foundation vyrovnáva pigmentové nezrovnalosti a vďaka jeho ľahkej a nezaťažujúcej textúre okamžite zabudnete, že ho na sebe vôbec máte. Diorskin Star Foundation prikryje pleť neviditeľným žiarivým závojom, ktorý zakryje všetky nedokonalosti a jediné čo ostane, je dokonale krásna tvár.
dior.com
dior.com

Diorskin Star využíva inovatívnu « Light PulsionTM » technológiu, aby špeciálne čiastočky v tomto produkte zachytili svetlo a rozptýlili ho. Vďaka tejto technológii akoby mávnutím čarovného prútika zmiznú tmavé kruhy pod očami, pigmentové škrvy a začervenanie.
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára