GOSH PRIMER+

Mať dokonalú pleť bez najmenšej chybičky je snom každej ženy. V časopisoch a reklamách denno-denne vidíme vyfotošopované krásne ženy, ku ktorým sa chceme priblížiť. A k tomu účelu nám slúžia rozličné kozmetické zlepšováky :) Jednou z takých vychytávok je aj nová podkladová báza GOSH Primer+, ktorá je obohatená o snežnú riasu – omladzujúcu aktívnu zložku zo zasnežených Álp.




Čo by mala podľa mojich kritérií spĺňať dobrá podkladová báza? Mala by vyhladiť a zdokonaliť povrch pleti, aby na nej make up lepšie sedel a mala by zabezpečiť, aby make up dlhšie vydržal. Akékoľvek ďalšie vlastnosti sú už pre mňa len bonus navyše, na ktorom netrvám, ale poteší ma.

superdrug.com


GOSH Primer+ sľubuje nasledovné:

  • Omladzuje a chráni pleť na úrovni buniek
  • Ochraňuje mladistvosť pleti
  • Posilňuje obranyschopnosť buniek
  • Podporuje, vyhladzuje a hydratuje pleť
  • Dokonalý podklad pod akýkoľvek make-up
  • Zmierňuje mimické linky a póry
  • Bez parfumácie a parabénov



A ako teda obstál GOSH Primer+ v teste? Keď sa pozriete lepšie na svoje prsty na rukách všimnete si štruktúru kože. Na týchto miniatúrnych vrásočkách som sa rozhodla testovať túto podkladovú bázu.

Bez GOSH Primer+

GOSH Primer+

Po použití GOSH Primer+

Vľavo pred použitím GOSH Primer+ - vpravo s GOSH Primer+ a make upom


Ako vidíte, povrch kože je mierne zmatnený, vyhladený a vrásky sú vďaka výplni menej viditeľné. GOSH Primer+ pokožku hydratuje a perfektne ju pripraví na nanesenie make upu, vďaka čomu je celkový vzhľad na prvý pohľad dokonalejší, ako bez použitia podkladovej bázy. Make up sa potom ľahko kĺže po pokožke, nezanáša póry, nezlieva sa do vrások a tak vyzeráte prirodzene krásne. Keď si už raz zvyknete na perfektný vzhľad, ťažko sa Vám bude od neho odvykať :)

GOSH Primer+ si môžete zakúpiť vo Fann za 14 EUR.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára