GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner

Leto je už pomaly za dverami a počas letných mesiacov máme priestor experimentovať s hravými odtieňmi. Prázdniny a dovolenky sú skrátka čas, kedy vytiahneme šaty veselých a živých farieb a to isté platí aj o lakoch na nechty a líčení. Preto ma veľmi teší, že Vám môžem predstaviť novinku z dielne GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner.
goshcosmetics.sk
londonbeautyreview.com

Táto nová tekutá očná linka predstavuje všetko, čo by ste mohli od očnej linky očakávať. Má tenký penový aplikátor (čo ja osobne oceňujem, lebo štetinkové aplikátory sa zvyknú všelijako ohýbať a tak je aplikácia linky menej presná), ktorým vykreslíte tenučkú linku presne podľa Vašich predstáv.


Nové očné linky GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner si môžete zakúpiť v 9 trblietavých odtieňoch (Black, Black Night, Gun Metal, Silver, Bronze, Plum, Lavender, Royal Blue a Turquoise), ktoré zachytávajú esenciu žiarivých svetiel nočného mesta.

Ja som dostala na testovanie GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner v odtieni Royal Blue, čo je krásna, netypická nebesky modrá farba. Priznám sa, že by ma ale potešil ktorýkoľvek odtieň :) Bežne farebné linky nepoužívam, lebo čierna je pre mňa večnou klasikou, ktorá sa hodí ku každému líčeniu, ale v lete mám sklon sa líčiť viac farebnejšie. Neexperimentujem až tak veľmi s bláznivými očnými tieňmi, skôr s očnými linkami. Myslím si totiž, ak máte pekne opálenú pokožku, jediné, čo potrebujete je zvýrazniť oči buď farebnou linkou, alebo farebnou riasenkou. Avšak mám pocit, že s linkami dosiahnete väčší „wow efekt“ :)

Druhá vec, ktorú na farebných očných linkách oceňujem je, že vytiahnú do pozornosti farbu Vašich očí. Ja osobne mám oči zeleno-šedo-modré a vždy vyzerajú inak podľa toho, čo mám oblečené, alebo v závislosti na tom, aké je vonku svetlo.

Moje oči keď nie som nalíčená vyzerajú takto:

A na tejto fotke môžete všimnúť, ako GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner v odtieni Royal Blue pekne vytiahol do popredia modrý pigment v mojich očiach :)

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner rýchlo schne, je vodeodolná (čo je počas letných mesiacov a dlhých hodín strávených pri vode nesporné plus :)), nerozmazáva sa, drží celý deň ako pribitá a večer sa mi dá bez problémov odlíčiť s micelárnou vodou.

Ak hľadáte spôsob, ako jednoducho a pohodlne oživiť svoje bežné líčenie, potom Vám jednoznačne odporúčam GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner :) Ja si do svojej kozmetickej zbierky rozhodne zaobstarám ešte zopár odtieňov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára