GOSH Eyelight Trio

Tieto očné tiene pochádzajú z novej kolekcie GOSH Fairy Tale. Očné tiene GOSH Eyelight Trio si môžete zakúpiť v štyroch unikátnych odtieňoch - 001 Three of a Kind, 002 Fairytale, 003 Chunky Chocolate a 004 Vanilla Sky.
001 Three of a Kind

002 Fairytale  
003 Chunky Chocolate 
004 Vanilla Sky  
V kolekcii okrem očných tieňov nájdete riasenku a laky na nechty v romantických, nežných farbách. V tejto recenzii sa však chcem zamerať na spomínané očné tiene.

Mne na recenziu prišla modrá varianta 004 Vanilla Sky. Pozrime sa najskôr, čo hovorí o očných tieňoch oficiálny popis:

Upriamte pozornosť na svoje oči s kompaktom očných tieňov Gosh Eyelight Trio pre sexy a moderný vzhľad. Každé balenie obsahuje tri očné tiene v rôznych textúrach pre oslnivý efekt:

  • dúhový tieň s rozjasňujúcim efektom
  • trblietavý pre iskrivú farebnú intenzitu
  • hodvábny pre dodanie hĺbky a zvýraznenie kontúr očí.
    Jedinečné kompakty pre kompletné skrášlenie očí.“

GOSH Eyelight Trio na slnečnom svetle vľavo s podkladovou bázou, vpravo bez podkladovej bázy

Nech je farba Vašich očí akákoľvek, určite Vám sadne aspoň jedna z možností, ktoré GOSH Eyelight Trio ponúka. V každom balení nájdete jeden bledý rozjasňujúci tieň, pomocou ktorého si môžete opticky zväčšiť oči tak, že si ho nanesiete do vnútorného kútika oka, alebo pod obočie.

Potom tu nájdete trblietavý tieň, ktorý bez problémov môžete použiť na celé pohyblivé viečko.

A nakoniec hodvábny tieň, ktorý obsahuje najmenej trblietok a tak dodáva očiam hĺbku a zvýrazňuje ich tvar.

Je o mne dobre známe, že pri kupovaní očných tieňov si vyberám minimálne duo očné tiene a najviac ulietavam na paletkách. Iba málokedy sa mi stane, že si oči líčim len jedným očným tieňom. Vždy si pod obočie nanášam bledé odtiene na optické otvorenie očí a tesne pod nadočnicový oblúk si nanášam kontrastný očný tieň, aby sa mi prehĺbil pohľad. Každá žena pozná tvar svojich očí najlepšie a vie, čo jej pristane najviac.
GOSH Eyelight Trio bez podkladovej bázy

GOSH Eyelight Trio s podkladovou bázou

Preto si myslím, že je praktické, keď máte poruke paletku viacerých očných tieňov v kompaktnom balení a nenosíte so sebou všade väčšie balenia mono tieňov. Pri cestovaní platí to isté. Ak sa nerady líčite rovnako dva dni po sebe, stačí mať pri sebe kompaktné očné tiene GOSH Eyelight Trio a hneď si môžete vyčarovať na sebe úplne iný look.



Tiene môžete nosiť samostatne, skombinované po dvoch, alebo aj po troch – ako som to zvolila ja. Záleží len na Vašej fantázii. GOSH tiene patria skrátka k mojim obľúbencom. Vydržia bez problémov na viečkach celý deň, nezlievajú sa do čiarok a vždy si môžete vybrať z klasických odtieňov, ktorými nikdy nič nepokazíte, ale napriek tomu majú vždy svieži, moderný nádych.


GOSH Eyelight Trio zoženiete v sieti Fann parfumérií za 10 €.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára