AVON Očné tiene True Color Quatro

Táto štvorica očných tieňov nie je medzi AVON produktmi nijakým nováčikom. Avšak do rodiny True Color Quatro pribudli dva nové farebné varianty práve včas, aby ste si s nimi mohli vyčarovať veselejšie jarné a letné líčenie. Ide konkrétne odtiene Day Glow a Luminosity. Ja som si vybrala na zrecenzovanie odtieň Day Glow.

S týmito očnými tieňmi má iste skúsenosť mnoho z vás. Sú dostatočne pigmentované a vďaka ich zloženiu sa ľahko nanášajú na viečka. Sú navrhnuté tak, aby dokopy vytvárali dokonalú farebnú kombináciu, stačí len postupovať podľa čísel.

Do vnútorného kútika a pod obočie naneste číslo 1. Na horné viečko a do záhybu oka naneste číslo 2. Číslom 3 vyfarbite vonkajší kútik oka. A číslo 4 naneste pozdĺž línie horného a spodného viečka a do vonkajšieho kútika oka.


Ja osobne sa však týmto postupom neriadim a očné tiene používam jednotlivo, ale aj ako farebnú očnú linku a určite ich budem často používať nasledujúce mesiace. Tyrkysové farby sú totiž ako stvorené na lenivý deň strávený pri bazéne, alebo na pláži :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára