GOSH Boombastic Swirl

Dobrá maskara patrí nepochybne k základnej výbave každej ženy. Nezáleží na tom, či s líčením ešte len začínate, alebo patríte ku kozmetickým nadšencom, bez riasenky si život akosi nevieme predstaviť. Poznáme to všetky. Niekedy vôbec nestíhame a jediné, čo stihneme pred odchodom z domu je namaľovať si riasy. Jednoduchý krok, ktorý zaberie pár sekúnd, ale vďaka nemu máme oči zvýraznené, väčšie a skrátka vyzeráme krajšie. Preto je dobrá riasenka najlepším priateľom ženy :)

Všetky ale vieme, že nájsť ideálnu riasenku je niekedy úloha na celý život. Niekedy nám nevyhovuje aplikátor, niekedy textúra, niekedy celkový efekt. Všetky chceme mať mihalnice ako z reklamy a potom bývame sklamané, keď sa tak nestane.

Našťastie novinka GOSH Boombastic Swirl ma nesklamala. Táto riasenka má v popise práce dodať riasam nevýdaný objem a dĺžku. Špecifická je najmä svojím zložením a veľkou XXL kefkou.

Textúra tejto riasenky je krémová a výborne rozotierateľná. Keď si nanesiete farbu na mihalnice máte dostatok času ju dobre rozotrieť rovnomerne po celej dĺžke mihalníc, vďaka čomu sa Vám riasy nezlepia. Práve naopak ostávajú krásne predĺžené a oddelené. V riasenke sa nachádza výťažok z bambusového extraktu a argánový olej a tiež zmes voskov a olivového oleja. Všetky tieto zložky vyživujú, posilňujú a chránia riasy. Mihalnice tak ostávajú mimoriadne pružné aj po nalíčení.


Nadpriemerne veľká silikónová kefka má tvar špirály a vďaka tomu sa s ňou farba ľahko naberá a aj nanáša. Priznám sa, že ma na začiatku trošku zaskočila a chvíľu som si musela na ňu zvykať, ale druhá aplikácia už prebehla bez najmenších problémov. Tým, že je taká veľká bez problémov nalíči mihalnice dvomi-tromi ťahmi. Treba si len dávať trošku väčší pozor, aby ste si farbu nenaniesli aj tam, kde nechcete :)
Mihalnice bez riasenky

Jedna vrstva GOSH Boombastic Swirl

Jedna vrstva GOSH Boombastic Swirl

Dve vrstvy GOSH Boombastic Swirl
  
Dve vrstvy GOSH Boombastic Swirl


Celkový efekt je bombastický – ako koniec koncov naznačuje aj samotný názov riasenky GOSH Boombastic Swirl. Riasy sa nelepia, sú pružné, výrazne predĺžené, zahustené, vytočené a maskara vydrží bez opadávania po celý deň. A čo viac si môžem od dokonalej riasenky priať? :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára