AVON Ultra Colour 3D Plumping Lipstick

Nie je veľkým tajomstvom, že rúže od značky AVON patria k mojim obľúbencom. Za prvé, ak si chcete kúpiť viacero odtieňov, tak ešte pre to nemusíte hneď rozbíjať prasiatko a za druhé za skvelú cenu dostanete výbornú kvalitu.

AVON rúže sa pohodlne nanášajú, sú veľmi dobre pigmentované a dlho vydržia, pričom zanechávajú pery zamatovo hebké.

Preto ani nemusím hovoriť, ako ma potešila táto novinka, ktorá mi pristála v poštovej schránke. Ide o rúž AVON Ultra Colour 3D Plumping Lipstick v odtieni Power Trip. Táto novinka dodáva perám plnosť vďaka obsahu kolagénu, spevňuje ich a hydratuje – čo má na svedomí kofeín a výťažky z granátového jablka a jojobového oleja a zanecháva pery hebké a jemné, vďaka retinolu v jeho zložení. A ako bonus navyše AVON Ultra Colour 3D Plumping Lipstick chráni pery s SPF 15.

Červené rúže sú večná klasika, na ktorú sa odváži len málokto. Našťastie, Slovenky začínajú byť trochu odvážnejšie a pomaly, ale isto vidieť, ako s červeným rúžom experimentujú. Samozrejme, pre objektivitu dodám, že na ležérnosť Francúziek sa ani zďaleka nechytáme, ale niekde sa musí začať, no nie?
AVON Ultra Colour 3D Plumping Lipstick Power Trip

Ja osobne červené rúže zbožňujem a AVON Ultra Colour 3D Plumping Lipstick v odtieni Power Trip nie je výnimkou :) Má úžasnú krémovu textúru, ktorá hladko kĺže po perách a pery nevysušuje. A ďalšia nesporná výhoda výrazných rúžov spočíva v tom, že ich môžete nosiť na viacero spôsobov, čím získate vlastne viac "rúžov" v jednom.
AVON Ultra Colour 3D Plumping Lipstick Power Trip

Nakoľko mám pokazený foťák, mohla som si tento rúž na perách odfotiť len s mobilom, čo nie je práve najlepšia kvalita, ale verím, že akú takú predstavu získate :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára