AVON Christian Lacroix BIJOU for Her

AVON má vo svojom portfóliu vôní a parfémov zopár kúskov, na ktoré nedajú dopustiť milióny žien po celom svete. Získa si aj táto novinka z dielne Christiana Lacrioxa takú obľubu?

Nová AVON vôňa sa volá Christian Lacroix BIJOU for Her a je to parfémovaná voda. V predaji je iba 50 ml balenie. Spolupráca francúzskeho dizajnéra Christiana Lacrioxa s AVONom začala v roku 2007 a trvá do dnes, pričom jeho najnovší počin zahŕňa aj mužskú verziu BIJOU Pour Homme. Bijou po francúzsky znamená šperk, alebo drahokam a Christian vraví, že: „Celý koncept vône bol inšpirovaný víziou, že žiaden kúsok haute couture nie je kompletný bez doplnku v podobe šperku.


Táto nová luxusná parfémovaná voda patrí do kategórie sladších orientálno-gurmánskych vôní.

AVON Christian Lacroix BIJOU for Her zloženie

Hlava: talianska mandarinka, jablko, hruška

Srdce: jazmín, gardénia

Základ: aníz, santalové drevo, vanilka, pižmo


Väčšina gurmánskych vôní má tendenciu voňať až príliš sladko. Tak sladko, že z toho vyslovene bolia zuby. Alebo hlava. Avšak Bijou for Her sa uberá úplne iným smerom. Začiatok vône je veľmi svieži a netradičný. Toľko ovocia by ste v gurmánskych vôňach rozhodne nečakali. Po desiatich minútach sa však Bijou pomaličky usadí a začínajú sa prepletať všetky jednotlivé tóny. Občas zachytíte iskrivú mandarínku, občas gardéniu a keď si pritisnete nos úplne k pokožke, budete cítiť hrejivú a sladkastú vanilku spolu so zmyselným pižmom a korenistým anízom.



AVON Christian Lacroix BIJOU for Her má výdrž cca 4 hodiny, čo je priemer pri parfémovaných vodách. Ako každá vôňa aj táto je unikátna a nemusí sadnúť každému. Rozhodne to nie je parfém, ktorý by som kupovala na slepo bez vyskúšania na pokožke. Ak sa Vám ale páčia jednotlivé tóny, ktoré sa uvádzajú v zložení, potom by ste mali Bijou for Her určite otestovať. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára