GOSH Foundation Drops

Nájsť vhodný make up je pre ženu niekedy celoživotným hľadaním. Make upov je na trhu nespočítateľné množstvo a zrejme aj v tomto prípade platí, čím máme väčší výber, tým sme zmätenejšie. Perfektný make up by mal zjednotiť Vašu farbu pleti a zároveň by ste si ho mali vyberať podľa typu Vašej pokožky. Ak máte suchú pleť logicky by ste si nemali kupovať púdrové make upy. Ak naopak trpíte mastnou pokožkou, mali by ste sa vyhnúť zase make upom na olejovej báze. Ak ste ešte doteraz nenašli svojho favorita, dovoľte mi predstaviť Vám novinku GOSH Foundation Drops – revolučný tekutý make up. Ak patríte ako ja k milovníkom nahého líčenia, potom by ste ho rozhodne mali ísť omrknúť :)

GOSH Foundation Drops je novou generáciou make upu, kde sa kladie na prvé miesto bezchybný a prirodzený vzhľad a výživa pokožky. Oficiálny popis vyzdvihuje nasledovné charakteristiky:

• Upokojuje a hydratuje
• Stredné krytie
• Bezchybný hodvábny efekt
• Obohatený o argánový olej a Antiderm
• Chráni a pôsobí protizápalovo
• SPF 10

Tak sa poďme spoločne pozieť, či je to pravda :)

Ako som už spomínala, uprednostňujem prirodzené líčenie. Čím nenáročnejší a rýchlejší je skrášľujúci proces, tým pre mňa lepšie. Neviem ako Vy, ale v bežné dni nemám čas si na očiach vytvárať komplikované dymové líčenie a na tvári použiť milión produktov. Je fajn, že vďaka youtube tutoriálom sa ženy učia kontúrovať svoje črty, ale mnoho z nich si vytvorí na tvári hrubú masku, ktorá vyzerá všelijako, len nie prirodzene. Čím hrubšiu vrstvu make upu a líčidiel na sebe máte, tým vyzeráte v bežnom živote horšie. Pozor, hovorím o každodennom živote, kedy sa stretávate s ľuďmi, dostávate sa s nimi do úzkeho kontaktu a každý si zblízka môže dôkladne prezieť make up, púder, korektor a bronzer zanesený v póroch a malých vráskach. Iste uznáte, že to atraktívne nevyzerá.

Preto by som Vám chcela dať do pozornosti make up GOSH Foundation Drops. Jeho unikátna textúra je ako stvorená na ľahké a stredné krytie. Na pokožke vytvára hebký a neviditeľný závoj, ktorý spoľahlivo zamaskuje menšie nedokonalosti a zároveň nevyzerá ako maska. Dokonale splynie s pokožkou a nie je ho vidieť ani pod zväšovacím zrkadlom, čím sa teda nemôže pochváliť veľa make upov. Výsledok? Neskutočne prirodzené zjednotenie pokožky a krásny matný efekt.
Vľavo bez GOSH Foundation Drops - vpravo s GOSH Foundation Drops

Vľavo bez GOSH Foundation Drops - vpravo s GOSH Foundation Drops

Mne prišiel od spoločnosti GOSH na testovanie najtmavší odtieň 010 Tan, čo rozhodne nie je moja farba pokožky a už vôbec nie teraz v zimných mesiacoch, keď som biela ako stena (aj keď na fotkách to až tak nevidno) :) Každopádne, to mi nezabránilo si všimnúť, aký skvelý make up to je. V ponuke je 5 rôznych odtieňov, takže určite si nájdete ten svoj.
GOSH Foundation Drops 002 Ivory 004 Natural 006 Tawny 008 Honey 010 Tan



Na záver by som Vás chcela upozorniť na práve prebiehajúcu akciu. Make up GOSH Foundation Drops si teraz môžete zaobstarať za zvýhodnenú uvádzaciu cenu 14,80 EUR a tým pádom ušetríte až 20%. Akcia platí do 31.12. - podľa môjho názoru skvelý tip na vianočný darček :)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára