GOSH LUMIDROPS

Rozjasnená, žiariaca pleť. To je ultimátny cieľ asi každej ženy. Predstavte si, že sa zobudíte, opláchnete si tvár studenou vodou a potom sa pozriete do zrkadla a Vaša pokožka vyzerá zdravo a neuveriteľne dobre. Pekná predstava, však? Keďže všetky ženy túžia práve po tomto, kozmetický priemysel nám vychádza v ústrety a na trhu nájdete množstvo prípravkov, ktoré majú zabezpečiť ten špecifický svieži vzhľad pokožky, ktorý by sme prirodzene nadobudli, keby nás pozval Leonardo DiCaprio na rande :) Neviem ako Vám, ale mne sa Leo stále neozval, preto si musím pomáhať rôznymi kozmetickými vychytávkami, akou je napríklad novinka – GOSH LUMIDROPS.

Tento tekutý rozjasňujúci prípravok obsahuje reflexné perleťové pigmenty, ktoré pleť okamžite rozžiaria. Výhodou rozjasňovača LUMIDROPS je, že nepôsobí na pokožke umelo. Niektoré rozjasňovače sú doslova trblietavé a po ich nanesení síce žiarite, ale ako diskoguľa a to nie je práve najpríťažlivejší zjav.

Každý skúsený vizážista Vám povie, že sa pri líčení pokožky máte snažiť o čo najväčšiu prirodzenosť. Keďže ženy sa chcú samozrejme páčiť mužom a to je jeden z dôvodov, prečo sa vôbec líčia, spýtala som sa na názor mojich kamarátov. Každý z nich mi potvrdil, že im nevadia výrazne namaľované oči, ale keď vidia hrubú vrstvu make-upu, lícenky, falošného opálenia, to ich až striasa od odporu.

Preto veľmi vyzdvihujem prirodzený efekt, ktorý tento rozjasňovač zabezpečuje, lebo po jeho nanesení sa Vám bude zdať, že svetlo a jas vychádza zvnútra pokožky. Zakúpiť si ho môžete v troch rôznych odtieňoch a s každým z nich si vyčarujete na tvári iný look.

GOSH LUMIDROPS 006 Bronze


GOSH LUMIDROPS 002 Vanilla
GOSH LUMIDROPS 004 Peach
GOSH LUMIDROPS 006 Bronze

Ako sa GOSH LUMIDROPS používa?

Záleží na efekte, ktorý chcete vytvoriť. Keďže je tento rozjasňovač tekutý, môžete ho používať samostatne, alebo ho zmiešať s podkladovou bázou, či make-upom.
GOSH LUMIDROPS 006 Bronze bez blesku

GOSH LUMIDROPS 006 Bronze s bleskom
Ak si želáte zvýrazniť len niektoré črty svojej tváre, tak LUMIDROPS naneste v malom množstve na miesta, ktoré sa prirodzene rýchlo opália, ako lícne kosti, nos, stred čela a brada. Ale ak si naopak prajete rozžiariť celú tvár, potom zmiešajte tento rozjasňovač so svojím tekutým make-upom, alebo podkladovou bázou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára